Welkom

Welkom bij Eyeconic! Mijn creatieve hotspot waar ik met veel passie en skills de mooiste plaatjes maak! Met een specifieke expertise en aandacht voor huwelijken, (bedrijfs)events en het nachtleven/festivals, maar ook met de flexibiliteit om creatief aan de slag te gaan met jouw unieke ideeën.

Met een scherp oog voor details en een flinke dosis liefde voor foto- & videografie, tover ik jouw verhaal om tot visuele magie. Of je nu straalt als een professioneel model, binnenkort in het huwelijksbootje stapt, of als bedrijf op zoek bent naar beelden die echt knallen. Let's capture the magic together!

 

Enkele van mijn diensten

Diensten

Over mij

Hey daar! Ik ben Jordy, 29 jaar en gepassioneerd door foto- & videografie. Een 4-tal jaar geleden heb ik van deze passie dan ook mijn bijberoep gemaakt onder de naam Eyeconic.


Eyeconic, is een samensmelting van twee krachtige woorden: 'Eye' (oog) en 'Iconic' (iconisch). Het vertegenwoordigt de essentie van wat we doen als fotograaf. 'Eye' verwijst naar het belangrijkste instrument dat we gebruiken, namelijk onze ogen. 'Iconic' benadrukt het streven naar het creëren van beelden die memorabel, betekenisvol en tijdloos zijn.

. Jordy Steyaert - fotograaf